Healthy Arts of Living, enhanced your lifestyle with beautiful, experience yours and family life with amazing and fantastic memory
Healing inspirations tips nyhets

INSPIRATION, TIPS & NYHETER


Vad är meridianer i kroppen?


Meriddianer är inom österländsk medicin på påstådda linjeformade system med kanaler under huden där "energin" Qi sägs flöda. Meridianerna delas in i huvudgrupperna yin och yang. Qi-energin förmodas flöda genom kroppen via de totalt 24 huvudmeridianerna, 12 på vår sida om kroppen.


Till varje meridian sägs också höra ett visst organ eller en psykisk och fysisk funktion, och ett applicerat tryck på en punkt utmed en meridian sägs stimulera flödet av Qi (eller KI) genom den meridianen. Läs mer .... WikipediaHär är stenarna du vill ha koll på – och vad betyder dem.


Stenar och kristaller som sägs kunna minska stress, öka självkänslan och hjälpa oss sluta röka. Låter det intressant? Nu dyker vi djupare i det spirituella och listar de vanligaste stenarna och dess egenskaper.

Stenar och kristaller har i årtusenden använts i ett helande och magiskt syfte. Det finns i dag en uppsjö av olika stenar och kristaller, som alla besitter unika energier och egenskaper. Stenarnas energier beror bland annat på kristallstruktur, form och varifrån den kommer. Färgen är viktig men även utseendet.

Här listar vi de vanligaste kristallerna och stenarna – och vad de betyder. Läs mer...Elle Varför köper man ädelstenar och kristaller?


Man köper ädelstenar och kristaller för att de sägs ha helande krafter och kunna hjälpa med till exempel framgång eller kärlek. Ädelstenar har sedan länge fascinerat människan och värdesätts högt även i dagens samhälle. Såväl ametister eller opaler som vanliga diamenater är ofta eftertraktade för de rent estetiska värdena eller för de krafter som stenarna sägs besitta...AmetistgrottanBästa ansiktsoljan: Hur väljer man rätt?


Ansiktsoljor kan kallas för ett universellt hjälpmedel! Om du ännu inte har någon hudolja hemma bör du agera snabbt. Det finns oljor för både fet och känslig hy. Vilka effekter ger hudoljor och hur väljer jag rätt?


Välj den bästa naturoljan efter hudtyp:

  • Fet hy: olja från druvor, jojoba, nypon, hampfrö...
  • Torr hy: olja från aprikos, argan, rosor, ricin...
  • Känslig hy: olja från lavendel, argan, rosor...
  • Blandhy: olja från druvor, jojoba, nattljusblomma...
  • Problematisk hy: olja från lavendel, ricin, argan...


Olja mot rynkor


För kampen mot denna ”fiende” får du definitivt inte försumma något. Regelbunden användning av olja reducerar fina rynkor men fungerar framförallt förebyggande.  Läs mer.. Notino Beauty


Vi lottar ut behandlingsrabatt en gång i månaden till en av prenumeranterna.


Börja idag och registrera dig för vårat nyhetsbrev!

 
 
 

TIPS & LÄNKAR


Nedan finner du korta förhandläsningar på de böcker jag har läst och kan varm rekommenderas och länk till bokhandeln.


Nya uppläsningar publiseras regelbundet.


FÖRHANDLÄSNING


HÅLL UTKIK

EFTER KOMMANDE FÖRHANDSVISNINGAR!

<<<          WORKSHOP         >>>

Låt dig inspireras till en ny favorit!

SKÖNHET GENOM HÄLSA

skönhet genom hälsa

WELLNESS TERAPIER

VALFRI PROGRAM

HEALING KURSER