Healthy Arts of Living, enhanced your lifestyle with beautiful, experience yours and family life with amazing and fantastic memory

.

HELANDE ENERGITERAPI

MJUK BEHANDLINGSMETOD SOM BIDRAR TILL INRE STYRKA

REIKI


50 min - 799 kr

Metoden bygger på en japansk teori om att kropp och psyke som en enhet. Det är en mjuk behandlingsmetod som hjälper dig minska din fysiska och mentala smärta.


Behandlingen är effektiv mot fysiska och mentala spänningar och smärta orsakade av oro, sorg, stress, ångest och depression.


Balanseringen hjälper kroppen att lösa spänningar och frigöra kroppen från smärtsamma minnen.


REGNDROPPS-TERAPI


50 min - 799 kr

Upptäckt dessa exceptionella behandlingar för kropp och sinne! En holistisk upplevelse som främjar välbefinnande på flera nivåer som effektivt minskar inflammationer och infektioner i luftvägarna.


Denna unika fransk medicinsk behandlingsmetod kombinerar aromaterapi, zonterapi och Vitaflex-massage för att maximera dess hälsofördelar.


Sekvenser av eteriska oljor appliceras på ryggraden, nacken och fötterna och absorberas av kroppen. Detta skapar en synergistisk effekt som minska stress och skapa balans och harmoni i kroppen.


Friskvård är avdragsgill sedan 2004. 

Helande Terapi är en komplementbehandling och inte ersättning för medicinsk vård, vi rekommenderar dig att söka vård för eventuella medicinska hälsoproblem.

<<<        ANSIKTSTERAPI      >>>