Healthy Arts of Living, enhanced your lifestyle with beautiful, experience yours and family life with amazing and fantastic memory
HEALTHY ARTS OF LIVING FOR HELHETS VÄLBEFINNANDE

Hej och välkommen till

Healthy Arts of Living AB

Jag, Linda Larsson är utbildad hälsoterapeut, Reiki Master och Qigonginstruktör. Jag är även akupressör, akupunktör, skönhetsterapeut och massageterapeut, Shiatsu certifierad i Belgien med flerårig erfarenhet inom helhetsterapi.


Utöver Wellness terapier har jag flerårig erfarenhet av kurser och undervisning i olika fysiska hälsofrämjande aktiviteter såsom Qigong, Reiki, meditation och mindfulness.


Jag älskar mest av allt att förmedla mina kunskaper vidare, genom ständiga innovativationer och sträva efter att främja ett hållbart välbefinnande för alla i alla åldrar.

Jag och vi som arbetar på Healthy Arts of Living har som vision och ambition att utveckla välbefinnande på ett medvetet sätt och interagera och bidra till ett hälsosamt liv för våra kunder.


Wellness Health Center samarbetar med ett nätverk av mycket skickliga team av specialister, massage-, kroppbehandlingsterapeuter, hälsoguider och instruktörer med många års yrkeserfarenhet. De är noggrant utvalda för att säkerställa säkra behandlingar, hälsotjänster och utbildningar.


God hälsa är en grundläggande förutsättning för människors möjlighet att nå sin fulla livskvalitet! Vi tillhandahåller högkvalitativ kundservice och välanpassade erbjudanden där vi eftersträvar en innovativ, hållbar och hälsosam livsstil för alla.


Vi förser dig med smarta lösningar för ett bättre och friskare du.


 
 
 
 
 
Wellness & skönhet
Utbildning & föreläsning
Workshop / Evenemang
 
 
 
 

Din integritet är viktig för oss. I vår Integritetspolicy kan du läsa om vilken typ, omfattning och syfte vi samlar in personuppgifter. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor.


Genom att klicka på Skicka godkänner jag att Healthy Arts of Living lagrar och behandlar mina uppgifter enligt GDPR lagen.


<<<          STARTSIDA         >>>