Healthy Arts of Living, enhanced your lifestyle with beautiful, experience yours and family life with amazing and fantastic memory
HEALTHY ARTS OF LIVING FOR HELHETS VÄLBEFINNANDE

Hej och välkommen till

Healthy Arts of Living AB

Om Mig - jag, Linda Larsson är en mångsidigt utbildad hälsoterapeut med expertis inom en rad områden. Jag är Reiki Master, Qigonginstruktör, akupressör, akupunktör, skönhetsterapeut och massageterapeut. Jag är även Shiatsu-certifierad i Belgien och har flerårig erfarenhet inom helhetsterapi.


Utöver wellness-terapier har jag en gedigen erfarenhet av att leda kurser och undervisning inom olika fysiska hälsofrämjande aktiviteter såsom Qigong, Reiki, meditation och mindfulness.


Jag älskar att skapa en lärande miljö där människor kan växa och må bra och strävar efter att främja ett hållbart välbefinnande för alla, oavsett ålder.

Om oss - vi på Healthy Arts of Living delar en gemensam vision och ambition – att utveckla välbefinnandet på ett medvetet sätt och aktivt bidra till ett hälsosamt liv för våra kunder. Vårt mål är att förse dig med smarta lösningar för att uppnå en bättre och friskare version av dig själv.


Vi tror att god hälsa är en grundläggande förutsättning för att människor ska kunna uppnå sin fulla livskvalitet. På Wellness Health Center strävar vi efter att erbjuda högkvalitativ kundservice och skräddarsydda erbjudanden. Vi arbetar mot en innovativ, hållbar och hälsosam livsstil för alla.


Vi samarbetar nära med ett nätverk av högkvalificerade specialister, inklusive massageterapeuter, kroppsterapeuter, hälsoguider och instruktörer. Dessa specialister är noggrant utvalda för att säkerställa trygga behandlingar, hälsotjänster och utbildningar av högsta kvalitet.


Tack för att du är en del av vår gemenskap för hälsa och välbefinnande!


 
 
 
 
 
Wellness & skönhet
Utbildning & föreläsning
Workshop / Evenemang
 
 
 
 

Din integritet är viktig för oss. I vår Integritetspolicy kan du läsa om vilken typ, omfattning och syfte vi samlar in personuppgifter. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor.


Genom att klicka på Skicka godkänner jag att Healthy Arts of Living lagrar och behandlar mina uppgifter enligt GDPR lagen.


<<<          STARTSIDA         >>>