Healthy Arts of Living, enhanced your lifestyle with beautiful, experience yours and family life with amazing and fantastic memory
HEALTHY ARTS OF LIVING FOR HELHETS VÄLBEFINNANDE

Hej och välkommen till

Healthy Arts of Living AB

Jag, Linda Larsson är utbildad hälsoterapeut, Reiki Master och Qigonginstruktör, jag är akupressör, akupunktör även skönhetsterapeut och massageterapeut i Shiatsu certifierad i Belgien med flerårig erfarenhet inom helhetsterapi.


Utöver Wellness terapier har jag flerårig erfarenhet av kurser och undervisning i olika fysiska hälsofrämjande aktiviteter såsom Qigong, Reiki, meditation och mindfulness.


Jag älskar mest av att förmedla mina kunskaper vidare, genom ständiga innovativationer sträva efter att främja ett hållbart välbefinnandet för alla i alla åldrar.

Jag och vi som arbetar på Healthy Arts of Living har vision och ambition att sammanföra välbefinnande och medvetet sätt att leva till livsstil, att på ett meningsfullt sätt interagera och bidra till ett hälsosamt liv för våra kunder.


Vårt nätverk av massage-, kroppbehandlingsterapeuter och hälsoguide instruktörer med många års yrkeserfarenheter är mycket skickliga team av specialister.

De är noggrant utvalda för att säkerställa säkerhetsbehandlingar, hälsotjänster och kurser för kundernas tillfredsställelse.


Vi främjar högkvalitativa kundservice och erbjudanden, vi ser till att tillhandahålla dig vår bästa innovativa, kvalitessäkra och smarta lösning för ett hållbart och friskare du.


 
 
 
 
 
Wellness & skönhet
Utbildning & föreläsning
Workshop / Evenemang
 
 
 
 

Din integritet är viktig för oss. I vår Integritetspolicy kan du läsa om vilken typ, omfattning och syfte vi samlar in personuppgifter. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor.


Genom att klicka på Skicka godkänner jag att Healthy Arts of Living lagrar och behandlar mina uppgifter enligt GDPR lagen.


<<<          STARTSIDA         >>>